Előző

Bemutatjuk a Szülőszobát

Látogassa meg otthonos Szülőszobánkat a II. számú Női Klinikán! Tegyen egy "virtuális" sétát fényképek és egy rövid videó segítségével a felújított Szülőszobánkban. Ismerkedjen meg a szülés helyszínével, hogy könnyebben felkészülhessen A Nagy Napra! tovább »

Ha nem jön a baba...

Szerencsére manapság igen ritka az, hogy egy párnak nem születhet saját gyermeke! Mégis gyakori, hogy a szülés boldog pillanata sokat várat magára! Amennyiben Ön is így érez, ideje, hogy felkeressen. tovább »
photo

HPV szűrés és védőoltás

Csak néhány éve lett közismert, hogy a méhnyakrákot szinte kivétel nélkül minden esetben a Humán Papilloma Vírus (HPV) okozza. A HPV ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, így minden 4-5. nőnél előfordul. Igazán hasznossá vált ennek a vírusnak a szürése illetve a HPV -elleni védőoltás bevezetése. tovább »

Hüvelyi folyásom van. Ez normális?

A panasz háttérében nem minden esetben áll betegség, hiszen mint másban, ebben is nagy egyéni variációk lehetnek. Azonban a női test gyakran jelzi, ha probléma lép fel a működése kapcsán, és ez megjelenhet hüvelyi folyás képében is. Hogy milyen esetekben célszerű nőgyógyászhoz fordulni? tovább »

Mikor eshetek teherbe? Termékeny napok kiszámítása

Azoknak, akik gyermeket szeretnének, illetve azoknak, akik egyelőre nem kívánnak teherbe esni, hasznos a termékeny napok kiszámítása. Akár a fiú vagy a lánygyermek valószínűségét is növelheti! Csak adja meg az utolsó menses első napját és a menstruációs ciklus hosszát… tovább »
photo

Modern fogamzásgátlás

Manapság újabb és újabb fogamzásgátlási módszerek, modernebb készítmények szolgálják a nőket, hogy szabadon élhessék életüket. Az utóbbi években az alacsonyabb hormontartalmú illetve az új mechanizmusú készítmények nyertek teret, ezeket hasonlítjuk itt össze. tovább »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Következő

NŐi panaszok

Kismamáknak

Szűrővizsgálatok

»

Szülészet-nőgyógyászati magánrendelés

Budapesten a Deák térnél

Barátságos környezetben, elérhető helyen!

Bejelentkezés

Online: madach11.hu

Telefonon munkanapokon 08:00 és 20:00 között

Telefonszám: +36 1 456 78 99

E-mail: info@drtomosvary.hu

Rendelési idő

Hétfőn és szerdán előzetes bejelentkezést követően

Cím

Budapest, VII., Madách Imre út 11. Földszint (13-as kapucsengő)

Megközelítés

  • Bármelyik metróval (M1, M2, M3) a Deák térig ⇒ gyalog a Madách tér felé 
  • 47-es vagy 49-es villamos végállomása (Deák tér) ⇒ gyalog a Madách tér felé
  • 9, 16, 105, 109 számú buszjáratok megállója


Nagyobb térképre váltás

Munkahelyek

Semmelweis Egyetem, II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

A budapesti régió szülészet-nőgyógyászati ellátásának egyik csúcsintézménye, ahol a legkülönbözőbb súlyos terhességi kórkép (fenyegető koraszülés, terhességi magasvérnyomás, terhességi cukorbetegség, stb) szakszerű ellátásától, illetve nőgyógyászati betegségek rutin műtéti megoldásaitól a rosszindulatú elváltozások speciális kezeléséig minden, biztosított.

A városban található kevés koraszülött intenzív (PIC) osztályok egyikeként Klinikánk biztonságot nyújt az idő előtt érkező gyermekek részére is. Így nem szükséges más, ún. súlyponti kórházba áthelyezni sem a kismamát, sem szülés után anyjától elszakítva újszülöttjét.

A környező klinikákkal (sebészet, urológia, radiológia, belgyógyászat, fül-orr-gégészet, neurológia, pszichiátria) együtt a fővárosban egyedülállóan komplex ellátást tudunk biztosítani. Szolgáltatásait az egyetem világhírű szaktekintélyeinek, orvosainak részvételével és a magas technikai színvonalú egyetemi infrastruktúra használatával nyújtja.

Cím

Budapest, VIII., Üllői út 78/A

Telefon

06 1 459 1500

 

53212-es mellék porta

 

53115-ös melléken titkárság

Fax

06 1 333 4934 

Megközelítés

A 3-as kék metróvonallal a Klinikák megállóig,
majd gyalog a Nagyvárad tér felé bal oldalon
a Sebészeti, ill. a Radiológiai Klinika után


Nagyobb térképre váltás

Maternity Magánklinika 

 

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a legmagasabb szintű szakmai színvonalat a maximálisan igényes ellátással kívánja összekapcsolni. A Maternity egyetemi klinikai múlttal rendelkező, csapatmunkára felkészült állandó szakember és szakdolgozói személyzettel, együttszülésre alkalmas egyágyas szülőszobákkal és családias, minden igényt kielégítő kórtermekkel, korszerűen berendezett műtőkkel kívánja biztosítani a szülések, a műtétek alatti, illetve utáni emberközpontú, individuális szakellátást és a szakmai szűrőprogramok lebonyolítását.

A Magánklinika törzsgárdájához tartozó orvosok többsége tudományos minősítéssel (PhD vagy DSc) rendelkezik és mind hazailag, mind nemzetközileg elismert klinikus. Többük egyetemi tanár, magántanár, vagy egyetemi docens. Szakdolgozóink többsége főiskolai diplomával, illetve mindannyian több szakirányú képzettséggel (szülésznő, műtősnő, intenzív szakápoló, aneszteziológus, ill. laboratóriumi asszisztens) rendelkezik. A magas fokon képzett és nagy tapasztalattal rendelkező orvos- és nővérállomány garancia a minőségi betegellátásra és a betegek várható elégedettségére. A Magánklinika állandó személyzetén kívül eseti jellegű együttműködés keretében „külső” szakorvosok, szülésznők is hozhatják betegeiket a klinikára.

A Maternity Magánklinika szakkórház, ennek megfelelően a szülészet-nőgyógyászat csaknem teljes spektrumát kívánja művelni egy helyen, magas színvonalon, ideális környezetben és körülmények között Magyarországon. A színvonalas és kulturált ellátásban a Magánklinika minden dolgozója érdekelt.

Maternity Kórház: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9. II. emelet

Telefon: +36 1 213 4220

 

Rendelő

Bp. VII. kerület
Madách Imre út 11.

(kapucsengő: 13)

weboldal

Bejelentkezés

Online bejelentkezéshez kattintson ide

telefonszám:

+36 1 456 78 99

(munkanapokon: 08-20 óráig)