Előző

Bemutatjuk a Szülőszobát

Látogassa meg otthonos Szülőszobánkat a II. számú Női Klinikán! Tegyen egy "virtuális" sétát fényképek és egy rövid videó segítségével a felújított Szülőszobánkban. Ismerkedjen meg a szülés helyszínével, hogy könnyebben felkészülhessen A Nagy Napra! tovább »

Ha nem jön a baba...

Szerencsére manapság igen ritka az, hogy egy párnak nem születhet saját gyermeke! Mégis gyakori, hogy a szülés boldog pillanata sokat várat magára! Amennyiben Ön is így érez, ideje, hogy felkeressen. tovább »
photo

HPV szűrés és védőoltás

Csak néhány éve lett közismert, hogy a méhnyakrákot szinte kivétel nélkül minden esetben a Humán Papilloma Vírus (HPV) okozza. A HPV ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, így minden 4-5. nőnél előfordul. Igazán hasznossá vált ennek a vírusnak a szürése illetve a HPV -elleni védőoltás bevezetése. tovább »

Hüvelyi folyásom van. Ez normális?

A panasz háttérében nem minden esetben áll betegség, hiszen mint másban, ebben is nagy egyéni variációk lehetnek. Azonban a női test gyakran jelzi, ha probléma lép fel a működése kapcsán, és ez megjelenhet hüvelyi folyás képében is. Hogy milyen esetekben célszerű nőgyógyászhoz fordulni? tovább »

Mikor eshetek teherbe? Termékeny napok kiszámítása

Azoknak, akik gyermeket szeretnének, illetve azoknak, akik egyelőre nem kívánnak teherbe esni, hasznos a termékeny napok kiszámítása. Akár a fiú vagy a lánygyermek valószínűségét is növelheti! Csak adja meg az utolsó menses első napját és a menstruációs ciklus hosszát… tovább »
photo

Modern fogamzásgátlás

Manapság újabb és újabb fogamzásgátlási módszerek, modernebb készítmények szolgálják a nőket, hogy szabadon élhessék életüket. Az utóbbi években az alacsonyabb hormontartalmú illetve az új mechanizmusú készítmények nyertek teret, ezeket hasonlítjuk itt össze. tovább »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Következő

NŐi panaszok

A fogamzásgátlástól és az egyszerű panaszoktól a gyógyszeresen kezelhető gyulladásokon és az alhasi fájdalmon és a meddőségi kivizsgáláson át a műtéti megoldást igénylő daganatos nőgyógyászati megbetegedésekig…

Kismamáknak

A családtervezéstől, a terhesség megállapításától, a terhesgondozáson és szülésen át a gyermekágyig illetve a szoptatásig. Ugyanitt bővebben a vetélésről, a veszélyeztetett terhességről, a terhességi szövődményekről…

Szűrővizsgálatok

Nőgyógyászati rákszűréstől és ultrahangos vizsgálattól a nemi betegségek (HPV, Chlamydia, stb.) kiszűrésén át a az emlőszűrésig...

(A terhességi szűrővizsgálatokat lásd a Kismamáknak című aloldalon)

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvos köszönti Önt a honlapján!

Tisztelt Hölgyem! Kedves Látogató!

Fontosnak tartom, hogy minden nő törődjön magával, hiszen a test jelzései hozzásegíthetik őt egészsége megőrzéséhez, illetve a gyógyulásához.

Honlapom azoknak a nőknek készült, akik jól akarják érezni magukat a testükben.

Ezen oldalakon a pácienseimen kívül a szülészet-nőgyógyászat iránt érdeklődők is számos kérdésre választ kaphatnak és remélhetőleg sok értékes információt találhatnak.

Célom, hogy a nők legyenek birtokában annak a tudásnak, amely alapján dönteni tudnak saját életükről! Ezért mindig igyekszem mindenki számára érthető nyelven fogalmazni.

Remélem, hogy Ön is hasznosnak találja az oldalamat! Kérem, észrevételeit bátran ossza meg velem, így mind a tartalmat, mind a külcsínt az Ön javaslatai alapján tökéletesíthetem és bővíthetem!

Üdvözlettel:

Dr. Tömösváry Zoltán

Rendelő

Bp. VII. kerület
Madách Imre út 11.

(kapucsengő: 13)

tovább a weboldalra

Bejelentkezés

Online bejelentkezéshez kattintson ide

telefonszám:

+36 1 456 78 99

(munkanapokon: 08-20 óráig)

Teljeskörű szülészeti és nőgyógyászati ellátás Budapest központjában:

  • Nőgyógyászati rákszűrés
  • Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
  • Nőgyógyászati gyulladások kezelése
  • Nőgyógyászati betegségek műtéti megoldása klinikai háttérrel
  • Meddőségi kivizsgálás és kezelés

 .

  • Terhesség korai megállapítása
  • Szülészeti ultrahang vizsgálat
  • Down kór szűrés
  • Terhesgondozás - szülés

.