Előző

Bemutatjuk a Szülőszobát

Látogassa meg otthonos Szülőszobánkat a II. számú Női Klinikán! Tegyen egy "virtuális" sétát fényképek és egy rövid videó segítségével a felújított Szülőszobánkban. Ismerkedjen meg a szülés helyszínével, hogy könnyebben felkészülhessen A Nagy Napra! tovább »

Ha nem jön a baba...

Szerencsére manapság igen ritka az, hogy egy párnak nem születhet saját gyermeke! Mégis gyakori, hogy a szülés boldog pillanata sokat várat magára! Amennyiben Ön is így érez, ideje, hogy felkeressen. tovább »
photo

HPV szűrés és védőoltás

Csak néhány éve lett közismert, hogy a méhnyakrákot szinte kivétel nélkül minden esetben a Humán Papilloma Vírus (HPV) okozza. A HPV ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, így minden 4-5. nőnél előfordul. Igazán hasznossá vált ennek a vírusnak a szürése illetve a HPV -elleni védőoltás bevezetése. tovább »

Hüvelyi folyásom van. Ez normális?

A panasz háttérében nem minden esetben áll betegség, hiszen mint másban, ebben is nagy egyéni variációk lehetnek. Azonban a női test gyakran jelzi, ha probléma lép fel a működése kapcsán, és ez megjelenhet hüvelyi folyás képében is. Hogy milyen esetekben célszerű nőgyógyászhoz fordulni? tovább »

Mikor eshetek teherbe? Termékeny napok kiszámítása

Azoknak, akik gyermeket szeretnének, illetve azoknak, akik egyelőre nem kívánnak teherbe esni, hasznos a termékeny napok kiszámítása. Akár a fiú vagy a lánygyermek valószínűségét is növelheti! Csak adja meg az utolsó menses első napját és a menstruációs ciklus hosszát… tovább »
photo

Modern fogamzásgátlás

Manapság újabb és újabb fogamzásgátlási módszerek, modernebb készítmények szolgálják a nőket, hogy szabadon élhessék életüket. Az utóbbi években az alacsonyabb hormontartalmú illetve az új mechanizmusú készítmények nyertek teret, ezeket hasonlítjuk itt össze. tovább »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Következő

NŐi panaszok

Kismamáknak

Szűrővizsgálatok

Hüvelyi és szeméremtáji panaszok

hüvelyi és szeméremtáji panaszokA leggyakoribb női panaszok tartoznak ebbe a témakörbe, melyek csaknem minden nő élete során előfordulhatnak.

Hüvelygyulladás

Viszketés, szokásosnál bővebb, megváltozott színű és szagú hüvelyváladék és szex közben jellemző érzékenység. Tovább »

Szeméremtest gyulladásai

Nem csak szépészeti szempontból van jelentősége a szeméremtest elváltozásainak, mert ezeket az eseteket legtöbbször nem elegendő a kozmetikusnál "kezeltetni, hanem nőgyógyász szakorvoshoz kell fordulni, hogy a késői komplikációkat megelőzhessük. Mi a kondilóma? Tovább »

Méhszájseb vagy ectropium

Mit értünk méhszájseb alatt és van-e vele valami teendőnk? Tovább »

Méhtestpolip

Hogyan néz ki a polip? Biztosan nem rosszindulatú? Tovább

Kóros citológia / P3 - P4 - P5 - ASCUS / LSIL / HSIL

Hogyan kell értelmezni a citológiai leletet? Mit takarnak a rövidítések? Mikor kell feltétlenül operálni? Tovább »

Hólyaggyulladás

Gyakori vizelési inger, szúró, csípő vizelet esetén kezelés nélkül komoly húgyúti és kismedencei gyulladások alakulhatnak ki. Milyen kezelés lehet indokolt? Tovább »

Fájdalmas közösülés

Az örömszerzés nevében is benne van, hogy nem lehet kellemetlen. Komoly betegségek rejtve maradhatnak, ha ilyenkor nem fordulunk mielőbb nőgyógyászhoz. Hogyan lehet segíteni? Tovább »


Bejelentkezés:

+36 1 456 78 99


 

Rendelő

Bp. VII. kerület
Madách Imre út 11.

(kapucsengő: 13)

weboldal

Bejelentkezés

Online bejelentkezéshez kattintson ide

telefonszám:

+36 1 456 78 99

(munkanapokon: 08-20 óráig)